FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ................
Selçuklupatron dün akşam açtığı EURUSD lerden 100 pips kaldırdı... 30-40 kaldıraç vurmuş olsa %30 kazanç eder...FORUMUN BAYRAM HAŞLIKLARINI SELPATROS VERSİN BENCE.....
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ................
Selçuklupatron dün akşam açtığı EURUSD lerden 100 pips kaldırdı... 30-40 kaldıraç vurmuş olsa %30 kazanç eder...FORUMUN BAYRAM HAŞLIKLARINI SELPATROS VERSİN BENCE.....
BANGA mühim
ŞİMDİ 550 PUAN TEPKİ Mİ YOKSA ŞORTLAR İÇİN HER ŞEY BU KADACIKMIYDIÜHÜÜÜÜÜ
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
papaz .. son durm ...
![]()
2013,00
Abi kontratı bağlayamadık valla...Adamlara simülasyon yaparken, TT hat kesintisi oldu. Simülasyon uzaktan erişim ve kontrol paltformu ile ilgiliydiSimülasyon badem oldu TT sayesinde...Kontrat seneye kaldı...
He valla Hellim aybediyo valla..Alacağı iki çokonat....
Sende aybediyon patronlaf kalabalığına getirdin kaynattın arada bizim bayram haşlığını..üwww
çokonatta olur
![]()
BANGA mühim
patron ... tobomu var .... üvvvvv .. ahada papazda tüm düşüş .... kanal,zasyonel .. ben poz açmadan gol olursa .... içli bi üvvvvvvvv çekerim ... ühühüh ..
![]()
2013,00
Batron beyle şelale düşüşündne sonraki ilk tobo görüntülerinin genelde feyk olduğunu müşahade ettim VOB da..bir de boll bandlar yatay dönmeden asla TOBO kopup gitmiyor...sağ omuz kesikçayır oynar gibi bi aşağı inip kalkıyo sonra gidiyo....sen daha iyi biliyon fx o boru deeel
BANGA mühim
Ahada .. Mionr bir dakika ....patron .... üvvv .. üçgen vay .. running olabilir .. olmayabilirde .. sazan abi olsa sorardık .... ühühüh .. üvvvvvvvv ..sazan abi olsa .... bence şöyle derdi .. sevgili selçuklu üçgenlerde ne tarafa kırılırsa o tarafa beklenir .. en fazla bi feyk olabilir derdi bence ... ühühüüh ....
![]()
2013,00
az pilav longladım papz .. .. kırmızı altında istop olrum .. bkalım .... üvvvvvvvvvvvvvvvvvv![]()
2013,00
patron bu ED mi aceba..öyleyse hepsini geri alırmı..87000 filan..üwww
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri