long devam.
sabah çarpılmazsak iyidir![]()
long devam.
sabah çarpılmazsak iyidir![]()
geceye pozısyon alma derdındeyım, bır yandan da sevıye belırlemeye calısıyorum, ama fıyatlar sabıt, lem yıne bı numara var dıyorum ıcımden dudakları kıpırdatarak, yok oyle ağır kufurler falan değil, ama hala tek işlem gecmıyor, meger pıyasa 10 dakıka once kapanmıs.
buyrun işte, böyle de acar bır yatırımcıyım
Kendımın bu saf ve temız halını sevıyorum, allah muhabbetımı eksık etmesın(sahsımla)
herkeşe ıyı aksamlar.
DJI coşti, 8191..
çanağı tamamladı..
dji 8228... ohaa lebraaamm ceyymmmsss...![]()
gün boyu kısa kovalamaktan güzelim trendi heba ettik en son 950 sat 650 uzayarak durnayı gözünden furdukgenelde kısa kovalamama rağmen dow diplerdeyken, dowun bu akşam kopacağını belirttim ve son dakikalarda uzadım ama beygir ve pohu tezi dolayısıyla tırsmıyor değilim
şimdi daha erken ama yarın olası yukarı açılışlarda yine her seviyeden kademeli poz kapayıp kısalacam nasipse.
cumadan kalan 46.475 LONG larım duruyor...
asti ses ver! 1-2 1-2- deneme 1-2...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
forumdakilerle veya modlarla hele hele ceorita HeLLim ile sorunu yok astinin.
onun kendi iç dünyasında problemleri var.gel-gitler ve iç çatışmalar yaşıyormuş bana özelden yazdı
sadece bugün 25-45-55 tane falan PM attı bana.beynim sulandı kendisinin yüzünden
lem asti gözünün yavını yiyim forumda yaz beni özelden taciz etme.bu işten en zararlı ben çıktım lem.ama en karlıda ben çıkacağım![]()
yazsana lem asti cvp yazabiliyorsan.yazda görek![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
syn .asti foruma dönmeni kendi adıma dört gözle bekliyorum.
selam..tatil istemiyrm ama çocuklar sıkılıyo..bende arada bakarak işlem yaptırıyorm..bugün longlara hiç dokunmayacaktım..çıp çıp yüzerken geldimki.. döndüm 475 long devamm..imf awww..
Sayın hellim... foruma gecikmeli vob fiyat izleme eklesek çok iyi olabilir..
Konu QUEEN tarafından (13.07.09 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Asti böyük sözü dinle yaz iki kelime be ya ayıp ediyon ama jerfin sen nerelerdesin be ya.Bunlar neden yazmıyo anlayamadım ben yokken bişeylermi oldu ne bişeyemi kızdılar hayır olsun.
Konu Larossıan tarafından (13.07.09 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
NIKKEI kaç gündür düşüyordu 10.080 mi ne gördü 1 TEMMUZ da o günden beri düşüyor.bugün kapanışı 9.050...
eğer DJI kelek yapmazsa kapanışa kadar yarın sabah NIKKEI iyi bir + yapabilir.
ama DJI ın lastiği patlarsa işler karışır.o zaman NIKKEI ne yapar bilmiyorum.
- - - -
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri