Üçgen aşağı kırlınca ralli umutlarım suya düştü ama verilerle birlikte üçgenin içine geri dönerse tekrar long tirenine binerim... Yok veriyle verirlerse piyasayla inatlaşmam...![]()
Üçgen aşağı kırlınca ralli umutlarım suya düştü ama verilerle birlikte üçgenin içine geri dönerse tekrar long tirenine binerim... Yok veriyle verirlerse piyasayla inatlaşmam...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
91100 aşağıya kırarsa piyasa ilk destek 90500 sonra 90000 olur,
91100kırmadan longlardan vazgeçmem![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Piyasa yukarı.
Garanti 9,20-9,22 den başlar 9,32 yi aşar kapar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Üçgene geri girdi, ben açayım şu long'ları da bir kenarda bulunsun... Bir köşede biraz long'um olmayınca hep birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum...Bu trend devam ettiği sürece tamam ama trend bittiğinde çok fena çarpacak Pala...
![]()
toplantıya gittik geldik güzel bi manzaa var.. üvvv extra vurkaç shortumu da heba etmeselerdi o yalama hareketiyle fena olmayacaktı..
üüvvvvvvv getti extradan gelecek 1000 pointneyse saglık olsun....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Long devam long
92000 üzerine atar yine![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
üvv güzel manzara filan yokmus veri gecikmeli oldugundan ben guzel sanmışım .. gene gelmıs eskı yerıne.. piffff vay babanın kemugu 1250 makas goruyorum ..
garıban shortcu cılekes shortcu...
yok aga bu pıyasa agaları nankor.. shortcuya saygıda kalmamıs.. bı vuran bıdaha vuruyo..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Lem şu piyasada short'çu olmak çok zor iş olmalı be... Saatlerce uğraşıp gıdım gıdım düşüyo, sonra iki çubukta zart diye +1.000... Sistemleri de çarpıyolar, bir taşla iki kuş vuruyorlar... Alçak Pala ve saz arkadaşları... üvv...
testteki namıssız hızlı mental lönk oldu
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Testerenin dişleri belirginleşti
Formasyon sonrası yukarı hızlı giden piyasa olur, ya pazartesi başlar yada bayramdan sonra, anlayın işte, long olur bu piyasa long![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
dünkü geri dönüşü hatırlatan bir hareket oldu yukarıya doğru..
yeniden 10 kaplan moduna geçebilir piyasa..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri