tirexler ordusu göreve hazır.....buraya gerekli uyarılar yapıldı....sincik papazda kol bükme operasyonunu kare kare izleyeceğiz....bakalım havluyu kime attıracaklar....belki de yeni bi Soros ortaya çıkar....![]()
yarın mudahale gelebilir pariteye....1.25 lere indi...krizdeki dibi bu...fed ve ecb...müdahale eder...gündüzde yazdım bunu...YARIN PARİTEYİ KAPIYORUM...acaip kardayım onda...1.33 den shortlamıştım....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
eksper...
benim aklım yok mu...anlımda enayi mi yazılı...niye inip binmiyorum...BUNDAN DOLAYI...İNİP BİNEREK PARA KAZANAN BİDENE ALLAHIN KULU YOKTUR...
çünki...
bu işin dogasına aykırı o....bi gün al...bi gün ver...eeeee...hammallık niye...
benim sistemim...piyasa yapıcınınki ile aynı...onu kopyaladım ben...al kardaysan ver....al zarardaysan verme...STOP YOK ABİ...NE STOPU...ONU PİYASA YAPICININ ADAMLARI YAYIYOR....
gördünüz işte sistemimi...stop yok...margini kodum...direndim...piyasa yapıcıda margini koyup direniyor....ondada stop yok...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
dip yok nokta atışı var tutturan yaşar, genelde imkan vermiyorlar ama deniyecez, longlanmak için kolay bir gün olacak bu yüzden, ama yere tutturmak zor olacak, ancak kısadan flat olacaklara zor bir gün, eller basamayacak tetiğe, bir tek ağa basacak...baş dönecek, yıldızlar sayılacak, daha çok kar içün beklenilecek, çubuk dip bulduktan sonra üzerinde tırmanılacak sayısız tekrar olacak,.....zor bir gün olacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yarın...çok kötü bi açılış olmaz...panigi önlemeliler....
dow da...panik 1000 puan gömdürdü...oradan alınanlar üç günde anca satılır....
yarın...ilk kez long olacagım tek günnük....panigi avlamak üçün...sonra short devam....
bekledigim şu...
fed ve ecb...yarın pariteye müdahale eder...japon açılışı ile birlikte....biz acılıncaya kadar parite toplanır...panikçiler avlanır ve artı bilem kapar bu....
YARIN FURGUN GÜNÜ....iç dinamikler nedeniyle....
öle de guzum hergün flat olana kimi yakalayacaklar soymak içün, stop olayında hem fikirim, istop neymiş, güzel indik ve sistem yapacaksın poza girdiğinde vuracaksın, stop tam tersi hedef puvanı aldığın anda flatın olacak, bu kadar basit, bu işn nöbetini akıllı adam ağaya tutturur, kendisi tutmaz, vuracan kaçacan, bunun içinde silah üretecen, bu böyle, vur kaç, flat yap, akşama yat, güzel güzel,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kuzu üstadım sonsuz saygılarımı sunarımm.yarına e/d rakam olarak beklentiniz nedir şuanda mahvolmuş durumdayım,yukarı doğruuu uzuncaaaa bi çubuk olsa fena olmaz hani).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri