Flat devam...EURUSD 1.4x şortlarımı yılsonu 1 e 20 yapma fantazisi hayatta tutuyor beni..Yemişim VOB u VOB da neymiş....
Flat devam...EURUSD 1.4x şortlarımı yılsonu 1 e 20 yapma fantazisi hayatta tutuyor beni..Yemişim VOB u VOB da neymiş....
BANGA mühim
vobu bilmem ama yurtdışı yükselir artık, dolarTl 1.556 satış , gbpusd ve eurjpy +200 pips yukarı
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
sorun cookies olabilir
Konu hexa tarafından (08.07.09 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
hey allahım..düşmezz..cık
400 coorttttttttttttt
BANGA mühim
ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....
BANGA mühim
iştah zirvede yine..
3 yıllık Orta Vadeli Mali Program'a ilişkin büyüklükler belli oldu. Program IMF'nin ekonomik daralmasını tahmin ettiği yüzde 5,1 oranındaki öngörüye dayalı olarak hazırlandı. Hükümetin 2010-2012 yıllarını kapsayan 3 yıllık Orta Vadeli Mali Programına (OVP) ilişkin büyüklükler belli oldu. Program DPT, Maliye ve Hazine bürokratlarının uzunca bir süreyi bulan çalışmaları sonucu IMF'nin Türkiye'nin ekonomik daralmasını tahmin ettiği yüzde 5,1 oranındaki öngörüye dayalı olarak hazırlandı. Program ile 2010 yılına ilişkin bütçe hazırlığının da gerçekleştirildiği kaydedildi.
525 istoppp..575 şorrr
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri