Yaktın beni PASCALSelçuklu abinin pembe oğlanları gibi olduk yaw...
![]()
Yaktın beni PASCALSelçuklu abinin pembe oğlanları gibi olduk yaw...
![]()
Konu enorton tarafından (07.07.09 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
brent petrol fiyatlarını canlı veren bi site var mı
benim matrikde saatlik update yapıyo
Uçar burası uçar.. DJ 750 puan düşmüş daa ne düşecek...ohaaaa.. 48000
BANGA mühim
van munut 45900 ten beyridir lönk time deyor namıssız çistem
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim sistem de kocaoğlan ile yaklaşık aynı yerlerde sinyal vermiş... bende bunun adını sarıkız mı koysam ki..![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri