iyi aksamlar cümleten
iyi aksamlar cümleten
lem eksper....
bak bi düşün...dün ölücü rex tıpış tıpış bu topige geldi...aylardır yoktu...anna gariii...
bu ceset yalayıcısı niye ortaya çıktı.....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
günü 550 puvan karla kapadım...geceye longum.....geldim, gördüm ,yendim....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Geceye long, günüm maliyet düşürmekle geçti, poz artırmadım, longlarım maliyetleri düştükçe ışık saçıyor, ağam kandırıkda olsa aradan bir uzun çıbık çıkartır, %2, 3 değerinde,
expere dedim, çünkü ayarını bozmasın diye, anlamıyo, bu tırtık mutlaka flat olmalı, akşama dizi falan seyredilmeli, deyilmi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
exper kardeş teprik ederim güzel iş çıkarmışsın, löngler de doğru seçim, yarın hayrını göreceğiz, günü zararla kapadım 200 puan zararım var uzulaşmaya göre yarınki nartı geplen fazlasıyla çıkartıcaz bu keriz paladan pereleri
bowespada rallye başladı........her yer heryer bugün coşacak.........ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Tırtık bir tarzdır, tırtığa giren temelinde iyi bir indikatörler dizisi kullanmalıdır, tek yöne oynamak başarıyı artırır, kişi daha önceden tırtık miktarını, sistem veya indiklerinin başarısını ve kafasındaki formata uyumunu tecrübe etmelidir, her defasında sabit miktarla poz almalıdır, bu önemlidir, birim mal birim zarar veya kar demektir, öyleyse kişinin sistemi veya alım satım tekniği 10 üzerinden 8 başarı yakalamalıdır, kişi tırtıkta 10 üzerinden 8 e oynamalıdır, başarı elde edilmden birim artırımına gidilmemelidir, sistem yada indikleri bunu sağlamalıdır, sistem ve indikler sağlam ise sabit bir puvan koyup o alındıktan sonra ilişik kesilmelidir, bir tek indikle başarı şansı çok azdır, ayrıca her gün flatla sonuçlanmalıdırki gaptan kurtulsun kişi, bu çok önemlidir, başarı yakalandığında ise minimum ayda 10 kontratla 60000 puvanlık bir işte çalışmış gibi olursunuz, tabiki sürdürme iradeniz var ise,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sarkımız su gariiii....
DİP NEREDE...DİP NEREDE....
baska sarkı yok....demode oldular...dip derinde....
şimdi gelelim bizim olaya, burada bazılarımız lönk, bazılarımız ise şört, şimdi long olan portföy yönetimini mutlaka uygulamalı, py kendisini doğruladığında eşşekten erken inmemeli, eişşekten erken inecekse, çektiği zahmete değmez, tarzını değiştirsin gitsin tırtıkçı olsun, adı kötü ama getirisi iyi bunun, tersi cörtler içinde geçerli,......bu böyle dedikten sonra, birazda klasik ağa , pala, manyak ve damsızdaki son durumları gözden geçirelim,..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri