bazı günler saat 16;45 de çıkmam gerekiyor..ayda 6-7 gün..yahu bu günlerde 17;35 e kadar 3g falan lazım..sadece bu kadarlık lazım..foreksden 2000 veri alacak..
bazı günler saat 16;45 de çıkmam gerekiyor..ayda 6-7 gün..yahu bu günlerde 17;35 e kadar 3g falan lazım..sadece bu kadarlık lazım..foreksden 2000 veri alacak..
LONG ları 775 ten kaptırdım asabım bozuldu![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
türkoğlu,
realize ettiysen ya tekrar yukardan uzun yapacan ya da sonraki kısa sinyalini bekleycen,
bu tip durumlar keyfe keder,
tradera bırakılmış,
şu hani para yönetimi ile yüksek karı görünce realize etme şıkkı var ya,bu sistemin en iyi tarafıdır...
yeter ki arkasından bakma....![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yafu aşağı bir c dalgası inmeli...70.500/71.000 lere...yani inse ne güzel olur
bu çıkış bana bir b dalgası gibi geliyor.acaba sadece bana mı öyle geliyor
73.550 geçilirse başka şeyler düşünmek gerek.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
en gıcık günlerden birisini geçirdim.
ne dediysek oldu ama biz tatil dönüşü lem azcık izlemeden poza mı dalınırmış diyerekten zırnık alamadık.
işin kötüsü ben bu filmin sonunu biliyorum. "aha bunda da haklı çıkarım kesin" deyip atlayacağım ilk pozisyonda pela verecek pimi çekilmiş el bombasını elime kırmızı kurdelalı yanar dönerli alevli malevli.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri