Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
15 likte sistemde Al geliyi ufff be 15 liğe taktı 1200 puan iyiki trend yok diye uymamışım ufff 5 lik daha mı iyi acaba en azından bu kadarda çarpılma ithimali olmaz be![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
5dk'lıklarda 10:05 barı tek başına 575 puanlık... Terste kalan sistem 5dk'lık bile olsa anında çiziyorlar... 1dk'lık sistemin üstü yetişemez bunlara... Sistemin zaten çok önceden long'lamış olması lazım... İşte o yüzden "ADX belli bir değerin altındaysa poz değiştirme" gibi yaklaşımlar çok kazandırmıyor.. Büyük hareketler hep büyük yataylardan başlıyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
cümleten günaydın kolay gelsin ptronlar .....
2013,00
nereden versem bilemedim yaw
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Öğleden sonra toplantı trafiği olacağından dolayı Cuma kapanıştan kalan long'lar full flat... Bundan sonra arada bir göz ucuyla bakarım, düştü ise tekrar long'larım... Günlük grafiğin durumundan dolayı uzun süredir Short bana yasak zaten... Stro gaçar...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vay be günlük toparlıyor eğer bugün böyle kaparsak günlükdeki yamukluk düzelecek ve nunu ları kıracaklar 105-107 hedefine de az kaldı be Stro hocam![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri