05.05.2010 14:21:28 *bafin başkanı, "spekülasyonların portekiz, ispanya ve diğer ülkelere yayılması riski görüyorum"
05.05.2010 14:21:28 *bafin başkanı, "spekülasyonların portekiz, ispanya ve diğer ülkelere yayılması riski görüyorum"
yeminimi bozdum eve baglanıp sistemi uygulayacam gari... erpe gibi sistem niye uymuyosam ** son 3 sene ortalaması aylık 5000 peeehhh dahada histemli iş yapan ne olsun...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yunanistandan bir canlı yayın yaptılar, parite dahil hepsi yeri öptü, lan şerrefsizler gracenin boynuna ipi dolayan sizsiniz, grace yer mi lan bunu, bunlar direk parlementoda alır soluğu, kanı sıcak adam bunlar, demişlerki hep dar gelirliyi soyuyorsunuz,....lem alışmış kudurmuştan beter, 18000 di kişi başısı, lem kovboy dahil borçlu olmayan bir allahın kulu yok, ipi yunanın boynuna doladılar, ulem bu kıprıs, bu kıprıs çok önemli, yunandan önemli, bu kesin,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu coğrafyaya ait eko siyasi süreç iran nedeniyle, yunandan alıyor, bizdende alıyor(daha fazlasını), yunana evet dedirtmek için parayı kestiler, bize evet dedirtmek için para verdiler ama altımızdaki halı çekiyorlar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aracı kurumumu degıstırmek istiyom tavsiye edebileceginiz aracı kurum var midir acep
Ben sanko ile çalışıyorum komisyon oranı düşük ve çok memnunum...
anadolu yaksında oturanlar için yfaş iyidir, arasıra gidiyorum, dertleşiriz,....
05.05.2010 14:58:45 *atina'da kent merkezinde ateşe verilen binada 1 kişi öldü, binada 20 kişi var- polis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri