Bu sabah satliklerde saat 10:00 barı itibarıyla öncü al oluştu, vob kapatıldı, bu bozulmasın al sinyalini veriyle beraber yaparız dediler büyük ihtimal, şimdi saatlik aldagerisi teferruattır, saygılar.
Bu sabah satliklerde saat 10:00 barı itibarıyla öncü al oluştu, vob kapatıldı, bu bozulmasın al sinyalini veriyle beraber yaparız dediler büyük ihtimal, şimdi saatlik aldagerisi teferruattır, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dow açılırken 72650-72750 lere kadar aniden alımlar olabilir, şu an spot toparlanıyor ağır ağır, çaktırmadan![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
selam herkese,
way**..-900 puana sistem dayanıyor da, psikoloji dayanamıyır...demekki kaldıraç düşük olacakheleki sistem slow sistemse...toledo...hişşşşş
by by..autofofisantil19oklok
72,500'ü geçmesi kolay olmayacaktır. Hangi noktalarda destek bulduğuna bakmak lazım. 72,300 destek oluyor şimdilik. Kırılırsa 72,050 var sırada.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
Longlar kapandı, tehlike geçene kadar kapatayım dedim![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
EFG alıyortekrar uzunum
bu iş tamam sanırım.
Hun İmparatoru ATİLLA
içim dışım kayfe oldu![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
72,350'nin üzerinde durduğu sürece hedefe yolculuk devam eder.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
dünden YYLD...Yavaş al pala dayıııııı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri