eğer veriyle birlikte uçarsak akşam uzunları kapatıp geceyede şortum kayıtlara geçsin![]()
Benim sistem sata döndü 47600 kısaldım
şeytan-sat lem 575'ten, 650de stoplarsın noolcak.
ben-ı ıh. satmam.625ten longlıycam ben daha.
şeytan-çıkmaz ki oraya. kaçırcaksın treni bak, şarr diye vercekler.
ben-aslında fena fikir diil seninki de heee
...
...
ne olacaksa olsun. gözümüze yazık yaw.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yav arkadaşlar msn de konferanstayız manyak şeyler oluyor.Hiç bu kadar kopmamıştık ya.O ne komikti öyle.İsteyen kalaylıyor.Ne kalayladım be.
ben uyarımı yaptım benden günah gitti![]()
15:30 Haziran ABD Tarım Dışı İstihdam Önceki -345.000 Beklenti-363.000
Tarım dışı istihdam rakamları, ekonomik canlılığın kısa vadeli görünümünü net bir şekilde gösterir. Piyasalar açısından birincil derece önem taşır. Tarım dışı istihdamın beklentilerden daha fazla azalması olumsuz algılanacaktır.
15:30 Haziran ABD İşsizlik Oranı Önceki 9,4% Beklenti 9,6%
İşsizlik oranı ekonomik büyüme seviyesini göstermektedir. İşsizlik oranının azalması ekonomik büyümenin sürdüğü şeklinde yorumlayabilir. %9,6 üzerindeki her oran olumsuzluğun devamını gösterecektir.
Endeks yurtdışındaki negatif seyre karşın dirençli gözüküyor. Hükümetin gelinen noktada IMF anlaşmasına yakın olduğu ve güçlü bir orta vadeli programla beraber IMF anlaşmasıyla bütçe ve ödemeler dengesinin devam edeceğine dair beklentiler bu direnci destekliyor.
py gafil avlıycak..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri