dün kapanışa yakın gelen AL sinyaline saat 10:00 barıyla destek geldi..
47450 long !
47100 stop !
dün kapanışa yakın gelen AL sinyaline saat 10:00 barıyla destek geldi..
47450 long !
47100 stop !
Konu The Tatar tarafından (02.07.09 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.
dax düşerken aldılar![]()
arkadaşım senin mantaliten yalnış, araba satacaksan diyelim, bunu yazın yaparsın neden o mevsim daha iyi fiyata verbilirsin, kışında ucuzken geri alırsın mesela, ama o mantalite burdakiyle örtüşmüyor, yanlış anlama ukalalık etmek istemem ama bu yorumlar sadece batırır adamı.
Çalışıyorum Zaten.
Bakınız Dow %34 , Dax % 27 artması lazım ki . Aynı yere gelsin.
Dolar halen 1,500 altını görmedi.
Parite 1,410
Bukadar bu borsanın primli olması sizce fazla değilmi?
Gel gel yapıyorlar. 48.500 de flat olurum. Başkacada Short olurum. 46.000 i tekrar görmeden longu düşünmem.
![]()
Amatör yatırımcı
Artık yolların fatihi eşim, Şu anda Burdur halkı her türlü tehlike ile başbaşa çünkü sabah eşim arabayı alıp çıkmış. Şöyle bir örnek vereyim; kendisi dün arabayı viteste çalıştırmayı denemiş benim camdan "boşa at boşa at" diye çığrınmam sonucu boşa atıp bu sefer de debriyaja basmadan geri vitese takmak suretiyle arabanın dişlilerden iğrenç bir ses çıkarmasını sağlayarak karşı binadan bir amcanın "debriyaja bas debriyaca bas" diye çığrınmasına neden olan yeri doldurulamaz eşsiz bir kişidir.![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Eğer yine bir IMF dedikodusu veya gerçekleşmesi yoksa. Kazanırım.
dedikodu varsa. Kazandığınızın hayrını görün.
Ayrıca kafamada vurma.
Ne demek istiyorsun
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Zaten 48500 ü görürse senin kafama vurduğunun acısını hissetmem.![]()
Amatör yatırımcı
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri