Kocaoğlan yolu açmadan zor gider biraz sıkar....
Kocaoğlan yolu açmadan zor gider biraz sıkar....
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
yataya bağladılar, yine tahminim sıkıcı bol bol çarpılacağımız bir hafta on gün bizi bekliyor olabilir. 700 stop olmak üzere uzun devam.
hay ben böyle piyasanın
Adamalr manipülasyonalrını ortya çıakrıp vadeyi yukarıdan kapatacaklar diyenleri usturmk içi iki gün bastılar bakın yukardan değil aşağıdan kapattık bize bulaşmyındeeediler. şimdi de yola devam ediyorlar.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fiyatlar bi tarafa doğru açılmıyor...yani şu ana kadar güzel güzel tokat piyasası yaptılar...YATAY gidiyor...
ya inandığın yönde geniş STOP lu oturucan ya da yersin osmanlı tokadını ya da FLAT beklersin...
ama bu piyasa adamı çarpar bu haliyle...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
875 filat...iki kez toplam -150 puan çarpıldık..filat biraz...ama biraz...47100, 46700 arası no işlem
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
imf haberi lazım bana..
long baydılar iyice
fena çarptılar..
925 longlar kapandı 750 den..
flat kalıcam bi süre..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri