lem bak şindi şaka kaka olucak fXci ve asteton lem kapatın bu zistem işini...sonram üzceniz birbiriyizi...
lem bak şindi şaka kaka olucak fXci ve asteton lem kapatın bu zistem işini...sonram üzceniz birbiriyizi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu sefer 46500 sağlam kıracak, kırmazsa zaten gereği neyse yaparız.
yaw arkadaş sen niye dellendin..niye alınganlık gösterdin yok bişiy daa.. tamam..
geçen hafta ben rakıbalık karşılığı fotoşoplayıp grafı foruma yapıştırdığımda peşinden forumda yazmıştınya, sistemleri değişelim geliştirmek açısından iyi olur diye..gizli saklı teklifinden bahsetmiyorum..foruma yazdığından..
ya alınganlık yapacak bir durum yok üzme benisen iyi bir adamsın..
ama ref(c;+x) konusunu ve paraçalı değişim konusuna yanıt veremiyorsun bakya FX ci ne ise ne yaw..harbiden mevzu değil enim için
sende takma lütfen
enorton AYVALIK'a bende gittim oralı arkadaşlar varsa alınmasın ama çok kötü bir yerdi.ne doğru dürüst denizi var ne gezecek bir yer.
KARADENİZ e hiç gitmedim.yağmurla aram pek iyi değildir.oarasıda yağışlı diyorlar.
ben kutup ayusuyum fakat sıcağı severim.genlerde sorun var sanırım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kısa kapattım..temkinli uzun açtım
sistem yuzunden kavga etmek caiz değildir.
asti her dönem her zaman haksızdır.
shortçu olsam sabahki dip neden kırılmıyor diye kafayı yerdim banane daxtan dowdan
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri