günaydın,62 den kısaldık hadi bakalım.
günaydın,62 den kısaldık hadi bakalım.
bugun piyase tam benlıkmıs yuaw emme işim var accuk faydelenebıldım 600 pıvan felam......... 61550 altı olmazsa yukarı deneme yapcaz 62250 yeresına kadder uyarmadı demeyın gayri....
61550 kırılırsada 60600 de gorusuruk deriz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sabah...850 puan kar verdi...beyenip almadik...simdide surunuyoruz....ahanda hic satmiyorum...di buyur burdan yak....
veri olumlu geldi...anlami musteri gicir demek...di haydi satin olummm....
usaglar...
yabanci payi dunde dustu...66.34 e...hergun dusuyor....
bugunde...bakan simsek...cember daraliyor...isvicre gizli hesablari ayvayi yiyor dedi...biyiklar kesilecek gibi....vergi mevzuuu....
BU SATIS GETIRIR....BUNA GUVENSEK MI ....BILEMIYORUM EMME....
TARIHE BAKARSAK...bu gibi ince isler oldumu...burjuvazi ile HOKUMET arasinda hep lolo cikmistir....
bu konuda cok hassatir usaglar....
boyle seyler bende hep kasinti yapar....barnaklarim karincalanir....daha fazla shortlasam mi diye...hulyalar gorurum....hepsi cennetten cikma...vucudumun kimyasi bozulur....adrenelim cikar....gicik bi adama donusurum....
jani hocam vob hesabı açtım ama daha işlem yapamadımbişey de yavvv seni ve fix hocayı takip etmeye çalışıyorum genelde geç kalıyorum işlerden dolayı.....saygılar
![]()
dolari yeddi ceddimlemi longlasam...yoksa bi benmi longlasam...aklim kayar kayar ve KAYARIM.....HA HA HA
eeee niye...
eeee cunki....ben bi ispekulatorum....gicikliktan medet umarim...pisim yani....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri