Ve 950 de stop aman be stres gerek yok haftasonu flat DURDUK YERE ÇARPILDIK DİYE DİYE
Ve 950 de stop aman be stres gerek yok haftasonu flat DURDUK YERE ÇARPILDIK DİYE DİYE
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ASTİ BENDEKİ SİSTEMDE ENRTRESAN 20-30 DK SAT VAR AMA 15 LİKTE YOK ÇOK TUHAF DEMİ![]()
hoppa bakalım nasıl kapatcağız yeni dip yapmasın bu pala
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ortam malum uzuncu terse gider bizde bön bön bakmayalım yaww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Böyle kaparsa ptesi kesin karanti artı gapla açar mış :d
kaya,
biz kapandıktan sonra dow önce bir düşecek ama sonra yükselerek kapatacak..
yada kim bilir tersi de olabilir belki de...eh eh
BANGA mühim
dale don Shortingale oldum gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
flat poz yok..........
90 950
500 PUVAN FULL KAR
bundan sonra poz yazmıycam değerlendirmem olacak sadece.......
Bol Şans..!
![]()
Konu açtım yazılarım topluca orada...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri