Uzlaşma spota göre olur.
Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı : Son işlem günü Borsada seansın kapanmasından önceki 15 dakika içerisinde, İMKB'de gerçekleşen ve aralarında 30 saniyeden daha az süre olmaksızın rasgele seçilen 10 adet İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerinin aritmetik ortalaması vadeli işlem sözleşmesinde vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kullanılır. İMKB seansının Borsa seansından önce kapanması durumunda, yöntem aynı kalmak suretiyle hesaplamalar İMKB seansının son 15 dakikalık bölümünde gerçekleşen İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerleri esas alınarak yapılır.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vobix alacağın olsun senin![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Arıza konusunda tamamen haklısınız....
Ben asıl günlerdir düşecek diyen yazarın artık yükselişe ikna olduğunu ve IMF konusundaki kısımları önemsemiştim.
IMF konusu böyle gizli kapaklı yapılıp birileri içeriden bilgi alarak piyasayı yukarı çekiyorsa yandı bilgiye ulaşamayan küçük yatırımcı...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Haziranın yükselmeemsi için Spot engeli var da Ağustosu neden almıyorlar? Hani yüksleiş bekliyorlardı anlaşma yoktu açsınlar makası.
en fazla 15 dak daha buralarda takılırsak satış gelir..olmadı 30 dak..oda olmadı 1 saat..4 saat katti..son karar..![]()
Konu abka tarafından (30.06.09 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri