vay namussuz beni indirdi acil cortlamam lazım......
vay namussuz beni indirdi acil cortlamam lazım......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
böyle zamanda hasan deyil, ba... kazanır,......, conide tepkiyi koyverirse, cört bayramı olur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abartmadan cörte döndüm,
400 şort....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Abiler bu is ısınır,realizasyon ortamı geyikleriyle baya mal satarlar..dow da artıdayken tam mal cıkmalık ortam...onun icin bekler sonra gömer,71900 a..urkutmeden satmalı..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
ağa kötü yakalandı, bu ağanın yakalanması, ağa yakalanmaları böyle oluyor, oluk oluk para akıtıyorsun, barnak kıçına kaçıveriyor, fazla abartmadan cörtüm bu yüzen, 3 /10
yurdumun yetim evlatları...gariban shortcu gardaslarım....
hiçkimse....hiçbirsey...durduramaz bizi....donumuza kadar shortlarız....
1 dolar=1 euro....nobady can stop us....macro konustumu hersey susar....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
avrupa....yıkılıyor....
amerika avrupayı soydu....avrupa merkez pankası...tam takır kuru bakır....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri