Tamamen işkembesel senaryo zamanı...
Yarın hafif + gap, tarımdışı istihdam verisine kadar yatay... Veriyle birlikte fezaya yolculuk.. Sonra Dow'un + açıp Avrupa kapanana kadar coşması... Gece ise Kara Cuma...![]()
Tamamen işkembesel senaryo zamanı...
Yarın hafif + gap, tarımdışı istihdam verisine kadar yatay... Veriyle birlikte fezaya yolculuk.. Sonra Dow'un + açıp Avrupa kapanana kadar coşması... Gece ise Kara Cuma...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yarın 2000 puan eksi gap olacak kayıtlara geçin dow amca ters düz olacakkkk
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
yeni bir tepe isterükkkk
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
dow niçün 100.000 olmuyorpara onlarda deelmi üwwwwwwww
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
kitara patra.. gap konusunda sana katılıyorum yada katılmak istiyorum-2000 mi olur başka bir şey mi olur onu bilemem ama zirveden hemen sonra bir gap olması şart...yani düşüş büyük bir gapla başlamalı...hem sistemci hem de rüzgar yönü histemcilerini avlamalarının tek yolu bu..ama tabi bu yarın olacak demek değil..neyse geceye 650 maliyetli şortlarla 1/10 şortttttttttttt..
BANGA mühim
91375 isretuzzzz
dikkat ediyosanız 1000 puan makası hep koruyor herif dow daki haftalık grafiği hafife almayın derim 600 milyar dolar süreceklerse eğer önceki 1.5 trilyon gibi buda borsaları coşturur diye düşünüyorumlong devam geceyede lonku kapamıyom ne diye kapayacam yarın 2000 eksi gap olsa da kar gider aman boşver kalsın işte
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ooooooooooo oo kadarda değil....950 stoppppppppppppppp
BANGA mühim
95 kapatsın pala direk alsın üwwwwwwwwww yemişik spotu olsun üwwwwwwwwwww +makas çıLgınLığı yaşansın üwwww
bugünü tarihe yazın yüzyılın şort squizi oldu ama beni squiz yapmaya g** ister 2000 puan stop koydum yukarıya palanın gücü yiyosa stoplatsında göriim bu malları 75000den okutucam sıfır spor araba alıcam ühühühüh
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Dayanılmaz bir cazibe var % 30 long açtım yine 91 maliyetli
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri