abbowwwwwwww
abbowwwwwwww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Stro hocam 91650 falanmı yapacaklar kapanışı ne bu yabugün sıfır işlem dün dediğim long ile bekliyom
gıpraşmadan
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
91200 isterüükkkkkkkk
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
850 den full artı full oldum
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Zabahtan beri mondiyo çekmedim.. Du bahayım...
ooooooooo mooonddiyyooooooo....
Ve full flat... Geceye de flat gireceğim zaten, daha fazla zorlamayayım... Full flat... Geceye de flat... Oh be kurtuldum pozdan...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
o arap boğalarını kıtır kıtır kesicem ühühühühühüh
şurda gurbana ne kaldıkii
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
50 dakka var kapanışa yapar pala(oku pala burayı)
yahu hayatımda bukadar ucuz şort görmemiştim 2008de 28000den ayşe teyze bilem şortluyodu şu hale bak kimse şortlamaz oldu ühühühüh
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
yo yo lo de![]()
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
90.800 diğer kalanlarıda kapattım. Vobda ne gün biter ne fırsat. Yarın gerekiyorsa yine uzun açıtırır nasıl olsa. Geceye flat...
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri