metelik kazanamadım bugün koca gün bitti ortada hicbir icraat yok...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
PARİTE...
eksperle ben o konuda kafayı sıyırdık dün....artık eleşmiyoruz onunla...aklımıza mukayyet olmamız üçün...bu kararı aldık...yoksa sıyırıyoruz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
denge oluşuyor...az kaldı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
99 800 nisan- 50 000 kntrat yayımayı at....kalan 49 800 kontrat....
her iki vadedede kontrat sayımı arttırıyorum bugün eger hesabım doğru ise yarın deveyi hamuduyla götüreceğim...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
bu mihvaelde giderse...nisanı asagıdan kapamaya çalışacak....
bu durumda....nisanda short...hazranda long yayılan yarın götürür....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri