Anlaşılan bu yaz imkb 100 de 40000 ler görülecek...
Anlaşılan bu yaz imkb 100 de 40000 ler görülecek...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kıyamet kopsa buraya bir şey olmuyor
enteresan ötesi
bu kadar sığ bir piyasa başka nerede varki??
25.06.2009 15:42:13 *pımco ceo'su, "henüz yeşil filizler görülmüyor"
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
future lara itibar etmiyor piyasa halen...
short devam
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
shortlar kapatıldı 325ten
17:00 ABD FED Başkanı Ben Bernanke Konuşacak FED Başkanı Ben Bernanke, Temsilciler Meclisi’nin Gözetim ve Hükümet Reform Komitesi’nin karşısına çıkacak. Bernanke, Bank of America ile Merrill Lynch’in birleşme sürecinde kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelere ilişkın soruları yanıtlamaya çalışacak.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri