vadeli kapanışta dow kaçtı beyler
Arkadaşlar şimdi iyi dinleyin...Tarafsız analizlere devam gayri
Dow futurdaki longcuları ne kurtarır... Ancak aşağıdaki tobo tobo ihtimali kurtarır.. Çünkü uyumsuz düşüyor dow future... emme obonun başı 8160 lara kadar uzanabilir dikkat edin...![]()
Yılanlara dikkat edin...
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
OOoo Teksaslının forumunda 1000 eksilerden bahsediyor.Bu borsa düşmez.Dünyada neler olacağını bilmeseler girişilmez bugünkü harekete.Dow 8400 e yakın kapar.Hadi hayırlısı.43900 ler konuşuluyor Teksasta OHA.
Bu soruyu birinin soracağını biliyordum.Bull marketten bekledim sormadı yok çünkü ekranda sanırım.Bilerek yazdım.Çünkü bu bizim yeni bedduamız.Astatininki tutmuyor diye yeni moda beddua sen okumadın mı geçenlerde de bunu yazmıştık?Dow gebermişti?Oha eurodolar geberiyor bizim dolar tl düşüyor.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (24.06.09 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
2000 puan girdikten sonra kürk falan kalmazki yav tilkide.Tüylerini yolarlar adamın.48000 kaparız abi bu vadeyi.Sana da yazık olur.Stoploss uygulama vakti geldi geçiyor.44500 uygulaman lazımdı bugün.Dow düştü diye seviniyorsan da yazdı isen bunu.Ooo sen çoktan 1 0 yeniksin.İmkb show yapacak vade sonu.
Astatin in beddualrı tutmuyo diye bir şey yok..DJI nın Allah belasını versin, kayıtlara geçsin bedduasıda bana aittir zaten
tuttuysa bu yüzden tutumuştur
...
bu arada şu aman beddua etmeyin mevzusunuda anlayamıyorum..sonuçta bir insana edilmiyor beddua..bir endekse yani bir sayıya..rahat rahat edin endekslere bedduanızıda duanızı da rahat olun rahat
ya şu tilki ve kürkçü dükkanı benzetmesini kullanmayın beaaaa![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri