hacıfileks..nUNU lar var...5 dklık sistem satta ama nedense hiç satasım yok..lonkları kavırlayasım bile yok..eşhedü..dünyanın sonu mu gelyor nedir
BANGA mühim
yannız benim lonkk olduğumu yazmam bile palanın anında aşşa vurmasına yetiyor![]()
BANGA mühim
abiler yarısını kapattım 850 den.... 2500 puan astatin için dünyaya bedel..yine de geceye bir miktar lonkk braktım
BANGA mühim
En az 3 HİSSE...
kalan lonklarda 2850 puanının alır..filatos doritos
BANGA mühim
en güsel uçaaam hani...deli deli sevdik vobimiz...solmadı daha gülleri..kalbimde bak ikimizin..her pozda trendle dost..gizlice buluşurduk..laay laay llayyy....
BANGA mühim
hacı şöle oluyor.... 15 ve 60 larda deli nunular oluyor...ana trend yukarı olduğu için şimdilik hülüllü yukarıda şort yapıp, nunu nun gazını almasını bekliyosun..gaz alınınca tekrar longuyosun filan....sabah lonkkları kapattıktan sonra 650 den şort açtım..800 olunca 3,5 attım ama onları 300 den kavırma yaptım...sonra 325 den lonkkk ve 525 den filat..şu an filatım..
BANGA mühim
misal şimdi çok güçlü gösteriyo...15 dklıkda trıyengıl falan var..kısa indikler güçlü olduğu için yukarı kırıyo gibi yapacak ama 60 dklıklardaki nunu nun gazı öyle kolay çıkmaz, bi daha basacak..ha sonra ne olacak ona o zaman bakıyoruz ama mantalite 300-500 puanını vur..tüy...pozda kalan düşünsün..ehuhe
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri