90600 istiyorummmmm
90600 istiyorummmmm
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
çok atlayan var galiba long olarak götürmüyorlar yoksa garan ve bazı baba hisseler +3,50 yapmışken vobun buralarda durması ayıp![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
göçmeye hazır olun arkadaşlar500-700 puan
5 liğe göre diyom illa düşer demiyorum yalnız asti hemen sataşır falan onun için peşin peşin diyim5 likteki TA yı genelde yem olarak gösteriyorlar
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Piyasaların yarınki tarımdışı istihdam verisine böyle coşkuyla girmesini rallinin geleceği açısından hayırlı görmem.. Veri iyi gelecekse işin raconu piyasaları öncesinde dibe çekip malı ucuzdan toplayıp veri ile yukarı basmaktır... Yükselişle girdi mi, bir de veri de pozitif gelirse, yarın Avrupa'yı + kapattırıp sonra çok feci vermelerini beklerim.. Bu yüzden de Cuma gecesine flat girerim... Ama yok Dow bu gece göçerse o zaman sorun yok, long devam edilebilir...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Son takasa göre yoncanın satış haberi geldiği gün o çalkantıda dsi ve citi 20 milyon lot mal okutmuş...
he he he tolar analizim hatırlayan varsa asıl göçüş geliyor 1,26 lara ordan 1,13 ordan 0,75![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri