950 long lar 450 den kapandı....500 puvan cepte...ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
olay sadece yunan degil beyler....
iki yıldır zero faizlere FED in son verecegi....amerika dahil...büyük bütce acıklarıyla batmış durumda olan devletlerin...bu açıkları hangi yollarla kapayacagı....hane halklarının gelirinin artmadıgı....tersine borc batagına saplandıgı bi dünyada...kime vergi koyup kimden para alıp bu acıkları kapayacagı KONUSUDUR....VERGİNİN soygunu yapan büyük kuruluşlara konması gerek...para onlarda...ama hükümetlerde onların emrinde....bu zor....
öyleyse....
durmak yok yola devam....yol ise cehenneme gidiyor...
guzu...bu yolu ve üstündeki herseyi shortlar sadece....shortlar ve vadeden vadeye gecer...ellemez bilem...o zahmete dahi gerek yok....
BIRAK....
zaman yürüsün....zaman allahın kılıcıdır...VE HÜKÜM ALLAHINDIR.
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
haziran vadeyi kademeli şortlamaya başladım ...ilk temas 550 den....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
HEPSİ BATACAK....ve ben batışlarını ballandıra ballandıra yazacagım bu topikte...
çünki....
bu yaptıkları soygunları....ne hiristiyanlık nede muslumanlık kabul ediyor....kurulmuş düzen....secilmiş halkın düzeni...ben sizi insanlara çoban yarattım diyenlerin düzeni...
bu soygunu bi tek aLLah durdurabiir....ONUN SİLAHI İSE ZAMANDIR.
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
2007 ARALIKTA...
öbür forumda....lehman...bear....meril....BATACAKLAR DEDİM...
BİRİ BATTI...digerleride battı...bankalara yamandılar sadece....yamandıkları bankalarda battı...devlet para verdi....
ADİL Mİ BU....
piyasayı manupüle eden bunnar para kazanırken...sorun yok...batarken bunnar devletler kosup geliyor....adil mi bu....
ben batarsam devletler gelip beni kurtarıyor mu....
serbest piyasamı bu....kapitalizm mi bu....ikise degil...SOYGUN DÜZENİ BU....
ADAMLA KILIÇLARI ÇEKİP SAVAS ALANINA İNİYORUZ....
harman oluyoruz....delianlıyız ikimizde....o beni dövüyor...alkış göklerde...kalkıyorum yerden...yeniden geciriyor alkış göklerde....yerlerdeyim...kalkıyorum yeniden KILICI KALBİNE GÖMÜNCE....yuhhhhhhh diye bagırıyor devletler....
adamı çagırıp...yaralarını yalıyorlar...halktan aldıkları vergileri BONUS olarak ceplerine koyup...yeniden üstüme salıyorlar...
nisan vade 525 den bir miktar daha long kapattım...şu an eşit agırlıkta nisan ve haziran yayılma pozundayım tekrar.....ha ha ha
uşahlar ben deyecem bana kızacağınız gine emme ben deyim sonra dimedi dimeyin.
bu deyyus palanın bu nisan vadeyi eyle ucuz fiyatlardan kapamaya heç niyeti yoh.
daha beteri bu deyyus palanın haziran vadeyide eyle ucuz fiyatlardan gapamaya heç niyeti yoh.
nisanda 69500ü ekranda gören cörtçü kendini ancelina joliynen gerdeğe girmiş gibin mutlu saysın.
yoğsa bu pala hepimizi gerdeğe sokacak uşahlar. neyeti bozuk bunun.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
kıtır kıtır cortcu kesiyor lem bu....yuh ...ha ha ha
nisan longuma dokunmadan, haziran cort maliyetini 72000 e yükselterek eşit agırlıkta yayılma ile geceye girdim....bugünki karım tam 1100 puvan.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri