az kaldı eksper 4 gün...mecburen kurtuuyrum...uzlasacagım....65 500 de....
az kaldı eksper 4 gün...mecburen kurtuuyrum...uzlasacagım....65 500 de....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
zühtü vade sonu geleyorum demişti geleyor imdi yolda
zühtü zona çıkışı bekleyor
zühtü yokken vobtirik bi yere gaçmamış olduğu yere çömmüş
zühtü vobtriz artistini yerinde kaldırıp sağdan soldan vurmaya geleyor
zühtü salı günlerini sever vade öncesü
hisabımı yaptım...tamı tamına 65 500 e inecek...UZLAŞIKEN....
LEM OLUMM...dinlendim iyici...günde iki kez bakıyorum....ekmek elden su golden....yiyip içip geziyom....aasama kumkapıdayım misal....kerim agamla aglaşıp...müslüm babadan damardan şarkılar söylecegiz....mazlum olmak güzel lem...restaurant hisap almıyor benden....garsonlar filan...patronu filan hepsi benimle beraber göçtü....ele zevkli içiyoruzki....şarkılarımıza yoldan gecenler aglıyor...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
kerim agam çökertmeyi oynar hep....yagız delianlıdır....gecenlerde çöktü emme kalkamadı...o kodu biraz bize...sucu anında kefereye attım....onun yüzünden oldu dedim...yoksa kerim agam hem güzel çökerdi...hemde dimdik kalkardı...bu deyyuzzz bizi bitirdi deyince....sular seller aktı gözlerimizden....
73100 long.....cıtır ücün azıcuk...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
750 takviye...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Düşüş başlayacak gibi duruyor!
uşağım bu topikte düşüş başlayacak dedikçe pala yukarı çekiyor.
şöyle demek lazım. yükselecek hedef önce satürn sonra andromeda galaksisi. düşüş yoğ. düşüşte neymiş gardaşım demek lazım.
heh böyle dersek belki 70bine bi düzeltme gelecek.
yoğsa işimiz zor uşağım.
aksi durumda zöhtü hepimizin iliğini emer valla.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Sn TSUBASA;
Piyasa hakkında bir yorum yapsanız ne güzel olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri