BUGÜN çÖKÜŞ GÜNÜ HAAA...nişadır sürülmüş gibim....
kızgın sac üstünde hoppuluyan leblebi gibi....
BUGÜN çÖKÜŞ GÜNÜ HAAA...nişadır sürülmüş gibim....
kızgın sac üstünde hoppuluyan leblebi gibi....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
şortladım nisanı 575 den...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
ha ha ha 200 puvan daha teklif ediyor alammı????????
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
imkb....... terstir ters dünya satarken alır dünya cıkarken satar...unutmayalım sistem carpma üzerine kurulu..sabah asyayı gören bilimum vatan evladı lönk diye inim inim inlerken bizim ***** satıyor ufak ufak.....ve diyorki cortcuya lem cörtcü bak canını bagışlıyorum her yer zirvede kapat defol git..... söz dinliyelimmi??????
325kapattım.....250 puvan daha tahsilat yaptım.....
olur mu olur....
2 aydır çöktü çökecek diye diye cümlemizi çökertti..
gayrı şimdi gendisi çökebilir..
yada kuzumuda çökertmeden çökmiyecem diye tuturabül..
bugün çöküşü çağrıştıran tek şey var o da takas..
alan 7700
satan 4bin...
satışta olan EFG yaklaşık 4 bin..
diğer göstergeler al da ve tedbirli TUT pozdayız...
artık tepki filan komadan düşme zamanı....
4 günkaldı....kan gövdeyi götürmeli...ölüm kol gezmeli longlar üçün....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
400 şortladım yine...
kuzum
ben farklı düşünüyorum..
yavaş yavaş inmeli dalga dalga....
nisan vadede işi bitti. artık nisanı, haziranı ayarlamak için kullanıyor..
yavaş yavaş inmeli, ufak ufak ucuzlatmalı ki nisanda kapananlar
gelsinler ucuz longa yapışsınlar..
haziyan vadeye güççük te bir pay kaymalı ki geçiş rahat su gibim
olsun.
son bir veya iki gün sert inebilir. ucuz olacak ya mal...
nisan kapandıktan sonra yarım gaz yukarı,
malda olanlara ümit, dışarda kalanları mala bindirme..
sonrasını sen biliyorsun....
kuzum ayıptır söylemesi dün gece kıcım acıkta kalmış olmalıki öyle bir düşüş geliyorki birden ve aniden kimse daha tuşa basamadan cart diye... elektrikler falan bile kesiliyor allah innandırsın....piyasa sakinleşince bir bakıyorum bizim vob 40000 de dans ediyor evet tam 40000........slowcular haricinde birtane puvanı alan delikanlı yok....bogalar ise mezbahada...ha ha ha ...aman ha gece üstünüze başınıza dikkat edin....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri