ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter
ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bu arada GEDİK YATIRIMI da 100-300 arası eksi açılış tahmini için çok tebrik ediyorum..Öncelikle tahminin üst sınırının alt sınırının 3 katı olması vesilesiyle tebrik ediyorum..Sonrada, açılışın, tahminlerinin üst sınırının bile 2 katı olarak olmaso vesilesiyle tebrik ediyorum..tebrik ediyorum yani
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
larossian kardeş büyük geçmiş olsun mal her zaman yerine konulabilir ama can asla canın kurtulmuş önemli olan bu
Kardeş geçmiş olsun
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dünden kalan kısaları 43575 den verdim yukarıdan short açmaka için flat bekliyorum
eheh, öyle deme, dün avlanma olayını biraz abartmışım üzerinize afiyet. o levreğin peşinden teeeee nerelere gitmişim kafayı bi kaldırdım, neredeyse "açık deniz" miydi neydi bi film vardı ya, bi adamla bi kadını denizin ortasında unutup gidiyolardı, heh işte öyle bi yerdeyim.
bugün denize girmeme kararı aldım. bi baktım burdayım.
kanımıza işlemiş bu VOB mereti.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Tobreg, CEmaat mal mı alıyo yaw
çok feci küskü bekliyorum
garan aldıkça malı döşüyorlar kademe kalkamıor çok feci küskü bekliorum çokkk full şort don gömlek atlet kilot baksır![]()
büyük düdüşlerden sonra, önce bira eksi sonra biraz artı, daha sonra püskülün uzayacağına delalettir der eskiler...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri