ablacım yavrılarınıda al enişteyide al ahşam yemeğe bekliyorum sizi.
AÇIK BÜFE...
mönüde...
köy ekmeği var, çekirdekli ekmek var, tam buğday ekmeği, kepekli ekmek, tost ekmeği,tuzsuz ekmek, çavdarlı ekmek,normal ekmek,pide, pide arası lavaş
gelin abla doya doya yiyelim
yanına da BUZ GİBİ SU abla ohhhhhh...
ben yanlız kola içicem size vermiym zararlı kola iyi bişe deel![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ful artı fulll short... dolardaki param, fondaki param, bir de üstüne kurumdan kredi aldım... yani tam anlamıyla don gömlek şortum.. ya batak, ya çıkak artık..
![]()
Haziran ayı boyunca 17 işlem 5350 puan kar, Allah bin bereket versin... Tabi ben geçen haftadan beri takip ediyorum. Alttaki benim eski sistem, onu elek yaptılar bu hafta
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Cinnet geçirmek isteyen arkadaşlar benımle temasa gecebılır,
Uyarı; işin içinde aracı kurum basmak, rehin almak, bazı bakanlıkları taşlamak gibi atraksiyonlar olabılır, donanımlı olacaklar ve polisten tırsmayanlar başvursun,
Not; Üniversitede cop yememişlerin gelmesınde sakınca olabılır.
Jerfın, sen bosuna heveslenme, sen olmaz, eylem kırıcılıgı yapabılme potansıyelı goruyorum sende.
Konu tuareg tarafından (19.06.09 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
enorton sistemi bi sıkıştır ...önceki sinyallerine bi bakayım sana zahmet..graf atarsan
Çok Uzman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri