...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
[quote=eksper;231765]700 cortuma üc kuruş verse bende kacacagım emme acılışı bir görem diyorum....yanlış yerden girdim bunu hissediyorum...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
600 kapadım nalet olsun tutuyorlar.....425 puvan etti
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
adamlar tutuyor eyi bak.....
eksper...
bu tutuş feyk....long actırma numorosu...usaglar tepkiye alıştı....
ama cekirge herzaman sıcrayamaz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
dünki efg nin 8000 longunu unutma bugün aslında niyeti cortcu dogramaktı ama asya bozdu bu işi... şimdide tutuyor şerefsiz.....
Yurtdışına göre tutmalarının tek nedeni yarın kapalı olmamız , yarın onlar toparlarsa , p.tesi kaldıkları yerden devam..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri