ne oldu şimdi..
ne oldu şimdi..
Oynaklık devam, normal, baskın yaptı stoba oynadı, içerden çalıştı,...aşağı yukarı dünkü hareketin aynısını içerden çalışarak fazla fazla aldı,...
70425-71250=825 p
71700-70325=1375 p
70325-71375=1050 p
71375-70750=625 p
70750-72050=1300p
72050-70875=1175 p
70875-71950=1075 p
71950-70575=1375 p
total 8800 puvan,....
Alışları göstere göstere yaptı, satışlarda acımadı, tek çubuk vurdu,...longu korkuttu kapanış olarak, shorta ümit verdi,...
Piyasa olamadan hiç bir yere gidemem, hiç iş yapamam dedi, piyasayı kötümserlik üstüne bina ettim dedi,...
şimdi oynaklık yuakarıda bende çok oynağım dedi, o oynak ben oynak,...
Dünkü trenddi dedi, bugünkü yatay, gördüğünüz gibi trendler sizin, yataylar benim, ....bu gün faizi aşağı düşüttürdüm dedi, buna bakanlar cesaretlendiler, hedef ürettiler dedi, alışarı gösterdim ki zokayı yutsunlar diye, zararda olduklarını biliyorum, dün trend çok uzundu, ky işi deyildi dedi,...zararda olanları bunaltmam mallarına çömmem ancak böyle mümkün dedi, ani basışlarım longu engelliyor, shorta ise nasıl olsa döner bu dedittiriyor dedi, karda olanlarıda cesaretlendirmem gerekliki onların mallarını ellerinden alabiliyim dedi,
bugünkü hareketler ağanın ta kendisiydi,...ağadan önce davranan kazandı, ....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam yönü bilip yönde ters harekete bir türlü insan inanamıyor..hal böyle olunca şuan ki kısa mantığı herkesin kafasına yattığından yükselse de inecek dedirtiyor..sanırım bir çok insan dediğiniz bu hareketlere sadece bakmıştır..yapanlara ise tebrikler ..sizi online izleyenler avantajlı..
![]()
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
GÜNÜN ÖZETİ BU ŞEKİLDEYDİ,....LONG GÖSTERDİ SHORT VURDU, HEM DE BİR ÇOK DEFA,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam yüreğinize sağlık.. bu kadar öz ve güzel özetlenebilirdi bugün...
ben kapanışa yakın soluksuz bastıklarında olağanüstü bir durum haberi mi alındı diye tereddüt yaşadım... kıbrıs olayları malum... libyaya müdahale ihtimali malum... meçhuller ayrı mevzu...
bu ortam doğru ve hızlı hareket edebilen için nimet, diğerleri için hezimet...
Dönüşü hep beraber yakalamak dileğiyle size ve topiğimizin takipçisi arkadaşlarımıza iyi geceler dilerim...
Sevgiyle hoşça olun...
KONUYU AÇTIN MADEM,..
esasen bu gün şu ilk 61-62(56) lerden bahsettiğimiz garafları bulup yayınlayacaktım, üşendim,.....3-4 aylık mevzuu neredeyse,....
Bu yereleri teknik olarak bulmuştum daha önce, teknik ti, içi boştu, cari açıktan başka bir şey yoktu içine koyacak, seçim ise malum, ....
Daha sonra şu histogramı geliştirdim tesadüf yakın zaman önce, ve oda verdi bu seviyeleri,...
Esasen ana haber bülteninden veriyorlardı zaten durumu, önce mb rezervi iyiydi, hemen sonrasında az oldu, 100 olmalıydı, sıcak yetkili ağızdan çağrıldı, sıcak geldi çiğnedi(zaten burdaydı ancak çıkamıyordu), sonra sıcak birden kötü oldu,..soğutulmaya başlandı, munzamlar artırıldı, faiz düşürüldü,..minareyi çalan kılıfı hazırladı,...
Histogramla birlikte tunus, misir, fas, cezayir kısaca k.afrika başladı, içi dolamaya başladı benim ölçülü düşüşün,...
Bizim 61 seneryosunun içi hızla dolamaya başlamıştı, öleki yer kamadı içinde, derken kadayıfla birlikte libya kondu sahneye, artık seneryo içinde yer kalmadı,....
Düğmeye bastıkça makine otomatik satıyor,...sürü kurulu halde artık, libya için savaş, kadayıfın ise kellesi isteniyor,....
Libyamı peh,....savaş diye sunulan çatışma aslında,...plan çoktan hazırdır,....
Daha önce şöle demiştim ölü para (bizde canlı) dxy, 2001 den beri basılıyor aşağı, ara sıra ani olaylarla zirve yaptırılıyor buna, bu sayede mötörlerden tasrruf çıkartılıyor1, dxy deki kötü mecburi gidişat nefes alıyor 2,....
Daha ne yazabilirizki,....
günaydınlar..bol kazançlar..
Mutlu sabahlar,
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri