Konu VOBiX tarafından (19.06.09 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yatay piyasayı 1500 puan yukarı mı öteledik acep Recep?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu fXci tarafından (19.06.09 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sazan 44.8'de EW portföyde açılmış short'ları yine aynı fiyattan (44.80) kapatır. UV portföy 10/10 short devam eder.
Konu sazan tarafından (19.06.09 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
İddialar iyice ayyuka çıkınca.
Hele hükümetten biri çıkıp da IMF ile yakın zamanda anlaşma felan olamayacağını söylerse
Pazartesi ciddi bir çöküş bekliyorum yüzde 5 e yakın..
Dow da 8500 lerin altını tekrar geri dönerse bir kara pazartesi daha olur mu acaba ?
B yatırımclar ler şimdi anlaşmışlardır. Ben şimdi yetkili olsam versin bi spek. bana 250 bin usd herkese söyleyeyim.. IMF ile yakın zamanda anlaşma yok diye. 5 kelime... kelimesi 50 bin usd eder..
Biri mahkemeye verse nasıl olsa 2-3 yıl sürer. Nasıl olsa cezası yok. Borsayı 5000 puan düşürürüm..Aldığım para da cebime kalır.
Hadi bunu da spekülasyon yazsınlar.. Bi dönem baykal ile temizel çok yapardı bunu... Biz anca forumda yazar dururuz..
öğlen toplantı yaparlar... saat 3-4 sularında bi devlet büyüğümüzden böyle bir açıklama bekliyorum.
Yer imleri