CNBC*- BLOOMBERGHT- LONDRA SICAK PARA![]()
CNBC*- BLOOMBERGHT- LONDRA SICAK PARA![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Selam mesaj bulunsun
Sırayla.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler
Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır
İster sevin ister sevmeyin ama tam da böyle biridir
JELİBON(neden bu topiğin en fazla TEŞEKKÜRÜnü almış)
Yıllarca bu topiğe emek vermiş
Tam da hemen hemen herkes short naraları atarken(ben de dahil)
Buraya dönüp ALAYINA KARŞI, BORU MU… sloganlarıyla long demiş bir adamdır.
JELİBON(neden bu topiğin en fazla SAYFASINI yazmış)
Aynı zamanda çift başlılık olmasın diye blog kapatmış biridir
JELİBON(ortada bir yalan varsa o da biziz)
Kendisine bugüne kadar çok kişi çamur atmış ama kendinden ama takipçilerinden
Destek görerek bertaraf etmiştir, tüm art niyetli kişileri...
Şimdi ne oldu da tüm olup bitenlerden gördüğüm kadarıyla sadece ve sadece iki takipci destek olmuştur.
Bu mudur reva?
Bırakıyorsa topiği, asıl bundan bırakmalıdır.
Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ...
Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.
Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar
Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?
Bu ülkede
varı yok edenler mi?
yoku var edenler mi?
Adam yerine konuluyor...
YAZIK ki ne YAZIK.
BENİM İÇİN BÜYÜK ADAMSIN VE BURAYI TAKİP ETMEMİM EN ÖNEMLİ NEDENLERİNDEN BİRİSİNİN YOKLUĞU BENİM İÇİNDE BURANIN YOKLUĞUDUR
İYİ Kİ SİZİ TANIDIM BÜYÜK İNSAN
ADAM GİBİ ADAM
JELİBON(YALAKLIK İÇİN DEĞİL ADAM OLANA DEĞER VERDİĞİM İÇİN SEVDİM SİZİ)
Kedi gözünden plaj....![]()
En az 3 HİSSE...
bu UK nin kredü notu düşme olayı dow a yetiştimi acep..bizde pazartesi bangalar rekabet kurumuna savunma verecekmiş..italya seçimleri...bunlar tırıvırı da...tr yeni anayasa referanduma gidermiş gibi....hepsi müzakereler filan.....brehh..neyse vazgeçtim..pazar modunu bozmayayım
BANGA mühim
Vakit bulumuşken siteye bakayım dedim, sonra bir gariplik var diye düşündüm, bir de baktım kayahan gelmiş.Tam vaktinde yani.
![]()
nereye gideceksin memet
BANGA mühim
şahsen ben perşembe cuma sebepsiz (popüler gündem maddeleri ile alakasız) sattıklarını düşnüyüordum o yüzden şortlarda müsterihdim..ama eğer besililerin dediği gibi yok italya seçimleriymiş yok bankaların rekabet kurumundaki ifadesiymiş deyu sattılarsa yani satışlar olurken bu lafın çok bahsi edildiyse, o gerekçeler tırı vırı..italyayı uzaylılr işgal etse borsaların umursayacağını sanmıyorum..bangaların rekabet kurumuna ifadesi ni..peeeehh..o soruşturma varken 109000 yaptı vob ve o sorşturmanın adı anılmazken 16000 puan verdi vob...peeeh..ah besililer ah...işte o yüz<den çok mğsterih değilim şortlarda..en azındna cuma akşamı olduğı kadar..ama du bakalım...
BANGA mühim
valla argadaşlar,
düşerken hep depiyor süsü verdi, gelen bastı..kıvrandı..hülülülü yaptı...lalalalala yaptı..lalalla derken hülülüllü yaptı.... trend büyük trend gorkunç trend gaçınılmaz...sırtından yük atmaya çalışıyor deyu düşünüyorum...yyukardaki günlük grafı yapıştırma nedenüm ise, önceki haftanın ilk günlerinde dengelenen alıcı satıcı gücü (tgg=2, yataya dönen boll band), ayuların atağa geçmesi ile sonlandı..altt bol bandın aşşa açılmasına dikkat
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri