asti stopladınmı.. ben duruyorum 150 kısalarla vay bana vaylar bana
gökhan ne zaman full şort olursa düşer..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
cnbc-e de ''saç dökülmesi'' konusu işleniyor...![]()
GOkhan Jetlag etkisinden kurtulamadı sanırsam yorumsuz gidiyor.. bak merak ettım bende
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu fiyatlar bir daha bulunmaz, ıkı yıl boyunca hayal olur, gel vatandaş giieeellllll, sorta gellll, bostandan yenı toplanmış, tazecık shortlar, batan gemının malları bunlar,, gielll ablaaa, gielllll,
yemişim efg yi, efg de kimmiş? Madem ımf var dolar nıye 1,57, yemısım ımf yı,
(bı dakıka, bu ıfadeler bana aıt değilmiş gıbı geldı, kım demıstı)
Konu tuareg tarafından (18.06.09 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
şu pozu karla kapatıyım daha iyice bi düşünürüm poz alırken..mantı var yemekte..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri