eeeeeeeeeeeeeeeeeee
artık cebiniz para doldu..akşam eglenmeyi hak ettik herhalde...
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
son düzlük..günlük pivot 96.65 deydi..muhtemelen istoplaaycağız lonkları ama acaba nerden..ehü
BANGA mühim
istop hacılar..long macerası +600 ve -900 = -300 puanla kapanmış oldu..pivot pivottur..yapacak bişi yok
BANGA mühim
ve şort
BANGA mühim
yazık oldu beaah..bi ara 1600 puan kardaydı o lonklar..peeehhh..eski, jargona geri dönüyoruz...Graşi--eynseynççç
BANGA mühim
maliyetimin -1100 unde hala tutuorum hacılar longu...bu sefer kumar oynadık açık söölemek gerekirse..sanırım sene içinde 1kaç defa olan poza aşık olmadurumu oldu...yarın ola hayrola..kapanırsak da yarın canımız saolsun..yola devam...
herkese hayırlı akşamlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
sıkıntı yok..
varan 1 ) pala yarın yukardan açar cort in long bin yapar
varan 2) elinde 78 bin longleri duranları pes ettirir. sertce.
varan 3) aşağı açarsa cortlar arkasına yaslanır pala sıra sizde yapar.
bomba: içimdende vade 100 binde kapar geçmio değil..
geç olmuş iyi geceler..
pala bir. tır..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Long live "biribirini seven sayılar teoremi"
Bu arada Mösyö dün doğru fal yorumlamış. Ben seçilmiş bir insanım onu anladım dün. Nasıl mı? AKşam işyerinde boş kupona baktım, kuponda üretim hatası var. 46 sayısı tüm kolonlarda mürekkepli, oynanmış gibi duruyordu..Ula dedim yapacak bişi yok..demekki ilk bankomuz ss 46
Netekim çıkmış..HA diyeceksiniz şimdi bu mudur? bu kadar mı yani...? neaa beğenmediniz mi..seçildik dediysek "chosen one" değil milyonlarca mısır tanesinin içinde, diğerlerine göre bir çıt dombili olanlardan biri gibi
ya o bişi değilde, 4 sayı baskı hatası olarak işaretli geleydi, iyiydi![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri