Sayfa 71/78 İlkİlk ... 21616970717273 ... SonSon
928 sonuçtan 841 ile 852 arası

Konu: Harmonic Trading...

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar bugun 85250 den bir önceki sayfada yazdıgım kısalar +1750 kar yazdı bu benim vobta yaptığım son işlemimdi işi zirvedeyken bırakmak en doğrusu, yaklaşık 4 senedir vob oynuyorum son bir senedir ciddi ciddi bırakmayı düşünüyordum ve kararımı verdim bırakıyorum.bu iş kazandığın paradan öte stresiyle antisosyalitesiyle bütün hayatımı etkiliyor maneviyatımı bozuyor yani beni insanlıktan çıkartıyor artık insan gibi yaşamak istiyorum az olsun öz olsun inanın bugun karla kapattım zarar edip sinirimden yazmıyorum saygılar clark
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. 16 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

evet çok zorluyor,çok yıpratıyor insanı,yapılabilecek başka şeyler varsa burada ekran başında çürümeye değmez.

bazen voba hatta borsaya başlamadan önceki günlerim geliyor aklıma.filmi geri sarma imkanı yok malesef.

inşallah hakkına hayırlısı olur!

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun 85250 den bir önceki sayfada yazdıgım kısalar +1750 kar yazdı bu benim vobta yaptığım son işlemimdi işi zirvedeyken bırakmak en doğrusu, yaklaşık 4 senedir vob oynuyorum son bir senedir ciddi ciddi bırakmayı düşünüyordum ve kararımı verdim bırakıyorum.bu iş kazandığın paradan öte stresiyle antisosyalitesiyle bütün hayatımı etkiliyor maneviyatımı bozuyor yani beni insanlıktan çıkartıyor artık insan gibi yaşamak istiyorum az olsun öz olsun inanın bugun karla kapattım zarar edip sinirimden yazmıyorum saygılar clark
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. 9 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Nasıl yani temelli bıraktın mı şimdi Sen benim idolümdün abi... Valla çok şaşırdım... Neyse hakkında hayırlısı olsun... Ne iş yapmayı düşünüyorsun şimdi?
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

6. 6 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

bu iş kazandığın paradan öte stresiyle antisosyalitesiyle bütün hayatımı etkiliyor maneviyatımı bozuyor yani beni insanlıktan çıkartıyor artık insan gibi yaşamak istiyorum
    yarınlarınızın, bugünden iyi olmasını, canı gönülden Dilerim...

8. 5 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet çok zorluyor,çok yıpratıyor insanı,yapılabilecek başka şeyler varsa burada ekran başında çürümeye değmez.

bazen voba hatta borsaya başlamadan önceki günlerim geliyor aklıma.filmi geri sarma imkanı yok malesef.

inşallah hakkına hayırlısı olur!
    yaptığın işten zevk almamaya başlamışssan ve de seni yıpratıyorsa çare herzaman vardır insan dünyaya bir kere geliyor ben bugun pazartesi ne olacak diye düşünmüyorum artık, inan bir müzik geldi kulağıma müziğin melodisini kendimi vererek dinledim dinlemeyi unutmuşum acaip hafifledim kuşların cıvıltısı kızının kokusu bir başka geliyor insana
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

10. 10 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    277
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    997
    Toplam Teşekkür
    270 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani temelli bıraktın mı şimdi Sen benim idolümdün abi... Valla çok şaşırdım... Neyse hakkında hayırlısı olsun... Ne iş yapmayı düşünüyorsun şimdi?
    abi temelli bıraktım hayat geçip gidiyor. ev,araba al sat işi yapıyordum bir ara al sata devam

12. 9 Kullanıcı clark tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

yapma be abi en zevkli kısmında bırakıyorsun işi.. kararına saygı duyarım tabi ama bu virüsü kaptık bi kere..

14. 8 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

Standart piyasaya gelince

piyasaya gelince,bana göre düşüşün devamına yönelik bir işaret yok.. en kötü ihtimal 82.750-83.250 bandından tekrar yukarı döner..bu seviyenin altı tehlikeli olabilir..

kelebek methodu, 77.975 uzunları tutmaya devam ediyor...

16. 11 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.354
    Toplam Teşekkür
    600 Yazısı Teşekkür aldı

Hakkınızda en hayırlısı olsun, zamanlama olarak karlı bir pozisyondan sonra bırakmak en ideali.Piyasalar gercekten bizden cok sey aldi tüm gün seans izleyen biri olarak arada gün ortası dısarı cıktıgımda ne kadar sanal bir ugras icinde oldugumuzu hayattan koptugumuzu daha iyi görüyorum.

18. 5 Kullanıcı Kanaatkar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

emareler ocak 2010'daki gibi öldürücü bir yataya işaret ediyor..umarım yanılıyorumdur...

20. 7 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    16.790
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    556
    Toplam Teşekkür
    118 Yazısı Teşekkür aldı

Syn halojen
    Nasıl bir yataylıktan bahsediyorsunuz?

22. 3 Kullanıcı KARTAL tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı KARTAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Syn halojen
    Nasıl bir yataylıktan bahsediyorsunuz?
    ocak 2010..bu yataydan önce gelen yapılar ile bu hafta yaşadıklarımız örtüşüyor..

bu sefer yanılmayı çok istiyorum..çekilmez bu çile..

24. 7 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri