ciddi bir faiz indirimi oldu olumlu etkilemesi normal..dışarı yukarı dönerse bizde döneriz..
dün öğleden sonra siteye giriş yapamadım,aynı problemi yaşayan oldumu ?
mesele sitem meselesı degıl..poz a asık olup o yonde karsı tarafı dusbmeden yapılan yorumlar..ben her ıkı drmda da short long bu dusncede olanlarn karsndayım.belkkı de ben yanlısım bılmıorum..aldgm poz a gore karsı tarafı snir etmem yada umutszluk pompalamam lazım..dogruyu ogrenemedm 1 senedir..her yerde bu duzen aynı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Yav beni pis pis konuşturacaksınız.Dow anasının şeyine düşmüş.İmkb artı yapmış.Millet hala ayılık yapıyor.Buyrun kaybetmeye mahkum kitle.Yüzde 5 bile artabilir kimse birşey diyemez.Param var kardeşim alıyorum.Kim ne diyecek.Sevdim merkez faizin.Geliyom.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (17.06.09 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
İşte burada ayrışıyoruz sizinle, bence kısacı uzuncu diye bişey olmaz. Olmamalı... Ben şimdi 1dk sonra kısaya geçebilmeliyim ya da uzuna geçebilmeliyim... Aynı pozisyonda oturup hergün şikayet etmek doğru bişey mi? Ben Cumadan beri uzundayım ve cuma kapanışa göre 300 puan zarardayım ama ben şikayet etmiyorum![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu VOB 42850 - 43,400 arası beşik gibi sallanmaya devam edecek gibi görünüyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spota bakın rezaletin son perdesi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Benim ultra kaldıraç yüzünden düşmüyorİtiraf ettim sonunda
Kapatıyorum shortu hazır olun düşüşe
Bu arada IMF işi bence yakınlarda olmayacak
![]()
Konu hexa tarafından (17.06.09 Saat 10:03 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri