kısa vadede 882xx altı olmazsa yukarı ataklar yakındır gayri demedi demeyin peynir ekmek yemeyin![]()
kısa vadede 882xx altı olmazsa yukarı ataklar yakındır gayri demedi demeyin peynir ekmek yemeyin![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
toplanto sonu..manzara enterhasan olmuş...gold eurusd babafingo..amma borsalar iyi..well well. well... yyşd
BANGA mühim
o.v göstergelerim yatay bölgeye girdi küstüm oynamıyorum
http://www.izlesene.com/video/amator...iyorum/2260511
Spk, vatandaslardan gelen sıkayet uzerıne mobıus hakkında on ınceleme baslattı - cnbce
-matrıks-
İnceleme başlamış...![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
ya farzedelim ceza verdiler.evet kanuna aykırı ise cezada verebiliyorlarsa ne ala.ama şu var bunlar çok büyük fonlar ve bizim gibi ufak piyasaları dalgalandıran,hareketlendiren adamlar.bunlarda küserse sen ben mi oynatıcaz bu piyasayı?
yani ceza versen dert vermesen dert.hoş ceza alsada vazegeçemez mobidik amca buradan![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yahu ne istiyorlar adamdan inceleme yapacaklarsa bence mobius değil büyük oyuncuların pazarlama ürünü olan rubini hakkında yapmaları gerekiyor
http://www.youtube.com/watch?v=2Ap6YOQO4QA
alın uşağlar
sistem hala LONG ta ayıptır süylemesi.ondan mütevellit gaz veriyorum pala ve saz ekibine![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
güzel toparladılar, biraz dinlenip 90000 e fırlasa
hiç ayarları yok 500 puan bastılar 5 dk da
- - - -
Fitch'in not artışından önce haberi alıp da piyasayı 3 gün aralıksız long'layanlara insider info ile trade ettiği için ceza gelmedi ya, Mobius'a falan herhangi bir ceza verme ihtimalleri yok. Zaten şikayet eden "vatandaş" ların gerekçesi neymiş çok merak ettim.. Sistemleri long verecekmiş de Mobius sinyali ekrandan mı silmiş?![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
HARBİDEN CAN SIKMAYA BAŞLADILAR BUNLAR KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALMAYA BAŞLADILAR![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri