kısa vadeli graflarda 91bin hedefli tobo görünüyor. ama ahmet bakar tobo görür, mehmet bakar obo görür kuralı işlemez inşallah![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yahu ben hayatımda hiç cep telefonu kullanmadımhalbuki isyerinde muhasebe dışında 25 tane pc nin bilgi işlem işlerinede bakıyorum dediğimde gülüyorlar hadi canım sende diyorlar
ayrıca Istediğim telefon piyasaya çıkana kadar da düşünmüyorum matriks gold çalıştırabilen telefon çıkarsa alırım varmı ki böyle bi cep telefonu acaba win xp çalıştıran falan
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ev arkadasım aldı iphone 4 sagını solunu karıstırıyo bız de ogrenıyoruz bakalım , emın olayım su crack olaylarından filan alıcam ben de.. sudan ucuz ayda 100 - 150 tl sınırsız baglantı da ıcınde..
matrix bildigim kadarıyla iphone icin bir version cıkardı.. ama sistem olaylarını denemedim acıp kullanmadım arayıp detaylı ogrenmek lazım.. bunun dısında android kullanan modellerde çalışabilir , denemek lazım .. yada arayıp matrixle görüşmek faydalı olacaktır.. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
haftasonu büyükadadaydım herkese tavsiye ederim dondurmaları ve lokmaları harika
bir de ayayorgiye çıkmanızı tavsiye ederim manzara müthiş. köfte şarap harika gidiyor. alkol almayanlar da manzaraya karşı köfte-ayran yapabilirler sevgilinizle,eşinizle mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. faytonlar zamlanmış ama olsun![]()
herkese selam...
piyasa cetın...vob da uyumsuzluklar had safhada...persembe sabahı yazdıım ,izlenmesı lazım sadece sitratecisi halen devam etmekte...marjların buyukluu ağız sulandırmak içündür diye düşünürüm...aman dikkat..
herkese hayırlı seanslar![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
neden hala tavan olmadık kayabosss
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri