Durdular durdular.. Pis verebilirler. Bekliyorum..
Geçen hafta pazartesi yüzde 5,2 mi düşmüştük ?
Kısalarımın stopu yok. Zamanı var bu sefer. Cısss...
Durdular durdular.. Pis verebilirler. Bekliyorum..
Geçen hafta pazartesi yüzde 5,2 mi düşmüştük ?
Kısalarımın stopu yok. Zamanı var bu sefer. Cısss...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Önceki tecrübelerim bu borsa 2 saat daha böyle kalsın bütün dünya ralli olur diyor.Yok kalamazsa full short ozaman 43050 den falan.Ya nasip.Ben anladım ki dax yüzde5 de yapsa her saniye düşse yine imkb düşmeyecek gibi.Daxa şimdilik yüzde5 yaptıracak güç yok bence.Böyle zamanlarda yüzde 90 imkb bilir.Hep önden gider.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (15.06.09 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.
alıntıdır..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
43125 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı anlaşılan,yada öyle algılatma peşindeler...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ivrenç bir gün daha![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ilginç bir gün..
60 dk ve altında tüm periyotlarda sattayız bende..
43 bin üzerinde direniyor piyasa,aşırı olumluluk var ya hayırdır ?
Bu nasıl piyasadır arkadaş, kendımı camdan atıyorum aşağı, allahını seven benı tutmasın
short devam... MC yemek var, dönmek yok..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri