Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
karma sistem(gecen cuma buraya kopyalanmıştı),5 işgününde 2.000 puana yakın yapmış gibi.vay anasına.en son 250 den al vermişti herhalde(grafiği göremiyorum)...
Konu abka tarafından (12.06.09 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
yerliler ıcn http://fulldizi.com/ burası daha ıyıdır abi..vemen hemen her dizi var sordugn da dahil..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
slm,
bizim kanal direnci filan kalmamış kapanışla, dow takoz çalışacakmı bakalım...
bir arkadaşımız Heiken Ashi ile ilgili bir soru sormuştu, Heiken_Ashi_Exit fx te işe yarıyor gibi ancak ex4 mtx'te nasıl çalıştırılır bilmiyorum... bilenler yardımcı olursa sevinirim...
http://rapidshare.com/files/24381226..._Exit.ex4.html
bu vade sonuna kadar ne imkb göçecek , ne de dow..
en iyisi vade sonuna kadar güniçi takılmak galiba..![]()
vade sonuna 2 hafta kalmışken ve efg bu kadar uzunda iken ve ısrarla dow'u bu kadar uyumsuzlukla bırakmıyorlarken........ artık ben bu vadeden ümidimi kestim truva.. geceye pozda girmek yok artık, güniçi 300-400 puana dön babam dön..yada aç ağustos vadede düşük kaldıraç short, bakma piyasaya..
![]()
boşverin izlemeyin dowu bowu, gelin tavla oynayalım...![]()
van munute göre böyle zativan munut 300 den cort diyo ben bekleyorum 150 den yapayorum sonra 250 den tekrar long deyo ben bekleyorum 400 den yapayorum... sonra 300 den cort dıyo ben bekleyorum 200 den yapayorum... sonra 300 den kapa ve long deyo ....................... damlaya damlaya zarar gölü oluyore
van munutun sucu yok uygulayan da kabahat..........
aslında bu yatay donemi van munut pek zarar etmeden geçiriyo emme ben geç davranıyorem...
Konu fXci tarafından (12.06.09 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri