Dün musait ordamda neden yükselmedi ise bu günde aynı nedenden düşmüyor tam trede günü 100-500 arası git gel 3 kerede 1200 puan maşallah... artık anlamaya çalışmıyorum piyasayı çünkü hepsi yuvarlak![]()
Dün musait ordamda neden yükselmedi ise bu günde aynı nedenden düşmüyor tam trede günü 100-500 arası git gel 3 kerede 1200 puan maşallah... artık anlamaya çalışmıyorum piyasayı çünkü hepsi yuvarlak![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
fazla bakamadım,,, kaç gündür,,,,,,,,, ayponla ,, ara sıra bakınıom,,,,,,,,cepten,,,,,,,,, nasılsa düşer düşmezse spottan çıkar ben çakarım die düşündüm,,,,, daha doğrusu yoğunluktan hiç bişi düşünemedim,,,,, alırız dedim,,,,,,, maliyet 42725 10/10 şort,,, spottan çıkartacağım varolan teminat kadar,,,,,, başka kuruş yok,,,,,,
tavsiye? vobix
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
flat..
kırılmayacak bu 43 bin bugün..
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
mery teyzem bugn de vakbn a merak salmıs... 8mılyon lot artıda oda tahta ıse 13 trıl artıda..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bence nikkei ve imkb bilecek.Biz de vay anasını diyecez.43500 kapanacaz bence.Bu adamlar bu kadar bilmese birşey almazlar.Gece long ihtimalim artıyor.
ilk 5 pg bu sayede 23 trıl oldu yıne..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Derinlik rica etsem teşekkürler.
Dax yüzde 1.1 eksi oldu biz hala 250yiz.Eksisi yokken 350 idik.Almaları lazım diyor tecrübe.
eksi makası koydular.. spota, yurtdışına bakmadan kafalarına göre makası açıp kapatırlar artık..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri