Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese günaydın bol kazançlar, cumanız mübarek olsun,
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ver balyozu kafasına kafasına
![]()
pis verecekler (yatırım tavsiyesi ve analiz değildir...4-5 kademe alsınlar yukarıya doğruda son kalan 3-5 kuruşlada kısa yapayım diye verilmiş bir ayardır)
çok acil 5000 puan lazım..yıkılberry finn
ver püskülü ver püskülü![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sistemli arkadaşlar son durum nedir sat olan varmı aramızda?
arkadaşlar okuldaki bilgisayardan giriyorum. fiyat göremiyorum. gün içi en düşük nereyiş gördük? bide şimdiki fiyat nedir? yazan arkadaş olursa sevinirim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
GÜNLÜK YORUM 12/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 44.200 Günlük ↑ Hedef 1 43.975 Pivot 43.000 Günlük ↓ Hedef 1 42.025 Günlük ↓ Hedef 2 41.800 YORUM : Piyasada tekrar satışların gelebilmesi için 42.600 seviyesi aşağı doğru ,alışların gelmesi için 44.000 seviyesi yukarı doğru kırılmalıdır.Bugün için 43.550 seviyeside önemli direnç konumundadır.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 43.550 üzerinde günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 41.500 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5695 Günlük ↑ Hedef 1 1,5630 Pivot 1,5600 Günlük ↓ Hedef 1 1,5340 Günlük ↓ Hedef 2 1,5270 YORUM : Kontratta seansiçi alımların başlaması için 1,5520 seviyesi kırılmalı aksi takdirde 1,5350 seviyesine kadar satış gelebilir.15520 seviyesi kırılırsa 1,5600 bugün için önemli dirençdir. Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5650 üzerinde günlük kapanış orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5920 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu tuzunoglu@gedik.com Tel : 0 212 270 67 90
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri