biz kapanırken FDOW 8.826...şu anda 8.756...
sabaha aradaki farka göre açılırız artıkın...
biz kapanırken FDOW 8.826...şu anda 8.756...
sabaha aradaki farka göre açılırız artıkın...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Küskünün Anlamları:
[1] Taşa ya da duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir.
[2] Taş kaldırmakta kullanılan, uzun demir çubuk ya da basit, ağaçtan kaldıraç.
[3] Fırın temizlemekte ya da ateş karıştırmakta kullanılan sırık.
Argoda ver coşkuyu ver odunu ver .... şeklinde de gidebiliyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
küskü terımını argo anlamda forumda kullanmanın cezası 15 yıl yasaklanmakla başlar diye bılıyorum ama nasılsa forumda mod yok.
iyi değil ağustos 2007 den bu yana en yüksek seviye imiş 4,72.
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=aTxJD2uhydvg
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
beddua yok .....dua var..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
f sp de 942 altında, oh oh, suyundan da![]()
vallahi ilgili şahısla benim de hiçbir husumetim yok, maksat ipte sallanan kelleler görmek..![]()
KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM...
Astatin'in (namı diğer pikidap)kullandığı kelimeler ile forumun ve de dolayısı ile toplumun genel ahlakını bozduğunu düşünenler bu yazıya teşekkür versin ve adalet işlemeye başlasın..
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Polat Vuruldu Polat Vuruldu![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri