SEYYAH bugun eski 500 pıvan oldum![]()
SEYYAH bugun eski 500 pıvan oldum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
10.06.2009 09:04:37 ROUBİNİ, "YEŞİL FİLİZLERİN YERİNİ SARI OTLAR ALABİLİR"
ABD'li tanın ekonomist Nouirel Roubini, tarafından kaleme
alınan 'Yeşil Filizler mi, yoksa sarı otlar mı?" başlıklı yazıda
küresel yavaşlama hızının azaldığını bununla birlikte yeşil
filizlere ilişkin umutların sarı otların arkasında kalabileceğini
yazdı.
Ekonomistin değerlendirmesinde ABD'de açıklanan istihdam,
perakende satışlar, sanayi üretimi ve konut verilerinin çok zayıf
olmaya devam ettiği, Japonya ekonomisinin komada olduğu, Çin'in
ihracatının halen çok zayıf göründüğü ifade edildi.
Yazıda, ekonomilerin yıl ortasında dip yapabileceklerine ilişkin
tahminlerin son dönemde açıklanan veriler tarafından yanlışlandığı
yorumunda bulunuldu.
Roubini, ekonominini ne zaman dip yapacağı kadar canlanmnın orta
vadede zayıf ya da güçlü olup olmayacağının da önemli olduğunu belirtti.
Foreks Haber Merkezi
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
yawf gökhan resimdeki kızlar habire değişiyor da senin poz hiç değişmiyor, duruş hep aynı..![]()
Konu jerfin tarafından (11.06.09 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.
15:30 Mayıs ABD Perakende Satışlar Önceki -0,4% Beklenti 0,5%
Perakende satışlar verisi, tüketici harcamalarındaki değişim miktarını yansıtmakta olup, ekonomide canlanma veya soğuma belirtisi gösteren datalardan biridir. Perakende satışlarda bir önceki aya göre artış yaşanması bekleniyor. Beklentilerden üzerinde artış yaşanması olumlu algılanacaktır.
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem üstünde çalışıyorum ama bu matrikste 4 aydan önceki verilerin olmaması insanı gerçekten sinirlendiriyor. Bence toplu mail atalım, en az 12 alık veriyi bari tutsun. Saatlik bir sistem denedim son 4 ayda %80 kazandırmış ama 2005 ten bu yana test yaptırdığımda sonuç hüsranBu sebepten dolayı son dört ayı iyi olan bir sistem genel olarak belki de başarısız olacaktır...
Buarada ben hala long devam...![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Bu akşam yada yarın bu vobu vermesinler bir daha bakmam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile![]()
![]()
Sanal pozsiyon 43,400 stoplosslu 43,150den short hedef 41,800
Al sat hopla zıpla yat yuvarlan kalk toparlan tavsiye öneri telkin vs değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri