Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dierim
İnşallah dünkü gibi carpılmayız
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
gut mornik VOBORSA,
herkeşe güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim.inşallah shortör olarak kuzu çevirme olmayız bugün![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sazan toplantılar için kaçacağından 43.525-43.55 aralığına shortları (Uzun vadeli portföy 3/10 kısmı) yazar ve gider. (Hedef biraz daha üstü)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Gny.Bugün shortum kapanış tahminim 47000.Kayıtlara bir zahmet.Pehhh.Long olmayı düşünüyorum.Namussuz dow seni varya.İmkb de alış baskısı var.
günaydın,kolay gelsin !
hacıyatmaz yine düşememiş..
futurelar da + da.
short kalanlara hayal kırıklığı..
gunaydın bol kazançlar dow yapmış yapacağını ....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
43.050 şort kademeli.
ahanada açılışı 43100 dediydim 43125 gördü en yüksek ...demekki günün en yükseği 43125 olacak ....
dayanın ayı kardeşlerim .. yılan çıyan sopa ne varsa yollayacam az sonra .. üüğüğüğü
No Panic, Yes ŞelaleShort devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri