Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
apsd -9bin küsür...ne zaman bunu versem anında aşağı düşüyor..!bakalım ne zaman yapacak..bu 75,4xx çook önemli yer 120 likte...aşağı iniş olursa bunu daha küçük peryotlarda yapıyorlar sanırım..kaçırıyoruz..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
grafa yorum istiyorum hope,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlikte l denge 325 tam göremedim ama sanırım orada,......
mevcut durumda otobüs devam ediyor,....bir tepki gelirse eğer bu şu anda 1 dk da 76500 civarlarına doğru gelişecek, bu sabah saatlerinde 788xx civarlarında idi,...
3xx + makas yorum hakediyor,....
Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)
Yer imleri