...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
175 az daha cort.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
daha kapadıgım yarımı yerine komadım haa.aa.........kademeli koyuyorum.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
spot kapandıktan sonra
tekrar gelecek kucagıma
öpücük verecek![]()
3/10 cortum, fazla olmamı istiyorsa gelsin yukarıda bekliyorum,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
150 den de vurdum yarısı oldu şimdi..
30 lukta alış verdiler bu o,...
800 den kapadıklarım 73000 ..73150...73175den yerine kodum....
birazdan günlük graf atacam çok önemli bir graf, sean içi konuşmalarımın çoğu buradan, birbirimizi iyi anlar isek daha iyi sonuç alırız,....
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri